Rádió

 2009.08.15. 15:29

A táborunkban  rádiós ébresztő működött, H. Bálint és B. Bence (a rövidiítés nem bűnözőket vagy körözött személyeket rejt) remek műsorvezetésével, ahol több szép dal is befutott mint a tábor slágere. Persze ahogy lenni szokott a hozott anyag kb 500 szám töredékét hallhattuk csak de azok között volt opera, komolyzene, pop, rock stb. Mindenki hallhatta kedvenceit... És persze játék is volt: filmrészlet-felismerés, és hallhatuk Gabi vízi kiképző anyagainak örökbecsű megjegyzéseit miszerint "Teli gyomorral ne menjünk úszni, mert könnyen megfázhatunk"

Az első néhány napon Charlie-t énekeltük legtöbbet, majd jött Emil Rulez és végül az Abigélek kedvence Shrek zenéje, amit sajna eddig nem sikerült belinkelni.

 

Érdekes módon a rádió a tábor teljes útvonalán az 519 megahertzen volt fogható :)

A bejegyzés trackback címe:

https://519bs.blog.hu/api/trackback/id/tr501311285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása