Felkészülés

 2009.08.04. 23:47

 A tábor mivel nem igazán viseli magán a szokványos csapattábor jeleit, különösen alapos felkészülést igényelt mindneki részéről. A legjobb esetben is csak a városi kerékpározáshoz szokott cserkészeknek a közös közelekedést kellet megtanulni, a legfontosabb KRESZ szabályokkal kellett megismerkedni, míg az vízi újoncoknak a "vízenjárás" sajátították el eredményesen.  Minthogy a vízi ísmeretek egy jól megszerkesztett és tartalmas anyag és ennek megtanulása időt igényel, volt aki, nem ment át elsőre írásban. A legjobb a próba alatt elkövetett bakikat remélhetőleg-e blogon is közkincsé tesszük majd. A gyakorlati  része már sokkal zökkenőmentesebben sikerült. Szerencsére mindenki teljesítette a minimális elvárásokat, így e sorok írásához viszonyítva néhány óra múlva  útnak is indulhatnak a táborba.

 

 A képek a kormányos és boruláspróba közben készültek.

 

A szervezés sem volt zökkenőmentes,de eddig minden problémát sikerült közösen megoldanunk.  Reméljük hamar túl leszünk a kezdeti döccenőkön és gyorsan belerázódunk a kissé "cigány" életmódba. 

Legközebb már a vízről jelentkezünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://519bs.blog.hu/api/trackback/id/tr141289474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása