Hétfő-kedd

 2012.08.08. 17:36

Ha hétfő akkor túra. Megmásztuk a Galyavárat, aztán fel Galyatetőre onnan át Piszkéstetőre, majd Mátraszentlászó a 3 falu temploma és vissza Camelotba. A küldetés nem kisebb, mint megmenteni Artúr életét, megtalálni a Szent Grált hisz csak ez segíthet. A küldetés kilométerben nem volt hosszú, de szintben igen nehéz volt. Akad olyan meredély ahol szinte négykézláb másztunk fel. A galyatetői pihenő és ebéd után 2 órás csillagászati alapvetéseket hallgattunk a piszkéstetői csillagdában. Az előadás egyaránt alkalmas volt széleskörű ismeretek megszerzésére és némi alvásra, hiszen a 35 fokos melegben sokan nagyon kifáradtak!

A szent kehelyre a templomkertben leltünk rá, innen aztán, ha nem is sprintben de nyílegyesen a táborba indultunk, hogy a királyba gyorsan még életet lehelhessünk. Sikeresen.

Kedden a már ereje teljében lévő király vezetésével hadgyakorlatra indultunk Mátraalmásra. Méta, focibajnokság és cserkészjátékok alkották a programot. Estére szinte kiszívták a lovagok és udvarhölgyek minden energiáját, hiába sok finom és tápláló éteknek. Nem is volt gond a takarodóval. Nekünk vezetőknek sem.


Holnap portya! Hip, hip hurrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://519bs.blog.hu/api/trackback/id/tr794702196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása