Első napok!

 2012.08.08. 17:11

Mint minden táborban az első napok némi nehézséggel teltek. Az autók indulás és a felszerelés szállítása az utolsó órákban is folytatódó beszerzésnek köszönhetően csúszott pár órát, de legalább csak a zászló maradt otthon egyéb felszerelés nem. De sajnos a tábor zászló nélkül, olyan mint a torta gyertya nélkül, egyáltalán nem ugyanaz. Zsófi és Laci 3 órás keresgéléssel és kilincseléssel sikeresen kerített egyet, míg a saját Szegedről meg nem érkezett. A

GH-sok a sok kitérőnek köszönhetően este 6-kor estek be, ezzel is hosszabítva az első napot, amely végül éjfélkor ért véget. Mindenki nagyon fáradtan (főleg a vezetők, akik azóta sem pihenték ki magukat és valszeg nem is fogják) bújt bele a hálózsákjába.

Vasárnap a társaság egy része eleget tett hazafiasa "kötelességének" (erről később bővebben is) és elment misére, a többiek folytatták a tábor építését. Délután az első táborozókat ismertettük meg a tűzrakás, csomózás, portyázás és szerszámhasználat rejtelmeivel, egyszóval mindarra, amire alapvetően szükségül lesz a tábor folyamán.

Ezután mindenki kialakította a saját cameloti profilját (mivelhogy most Artúr király udvarában vagyunk és az ő szolgálatában állunk) a tábori játékhoz, de erről később részletesen.

Zárásként a vendégjátékosok ( 550 MÁCSCS: Kószó Kristóf, Nagy Gábor) mutatták be a tábortűznél, hogyan is folyik a magyar erdőgazdálkodás cserkészmódra...

Eddig minden jól alakul, a hangulat szuper, az idő legalább meleg és nem esős mint tavaly!

A bejegyzés trackback címe:

https://519bs.blog.hu/api/trackback/id/tr964702130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása