Hát akkor kezdjük

 2009.07.30. 08:17

Üdvözlet a kedves olvasóknak!

 

Itt most egy tábori blog születésének lehetünk szemtanui. Szeretnénk megörökíteni ilyen formában is az idei csapattábounkat (a kitaláláson, felkészülésen keresztül a végrehajtásig) és ezt a szélesebb nyilvánossággal is megosztani. Reméljük, hogy a szülők, barátok, cserkészkerületünk tagjai is legalább olyan szivesen olvassák majd a sorainkat, nézik majd a képeket mint ahogy mi írjuk és szerkesztjük. 

Elsőként a tábori előkészületekről, felkészülésről írunk majd. Majd következhet a tábor veleje: napi krónikák, képes beszámolók, infók, egyéb vicces illetve komoly rovatok. Terveink szerint naponta jelentkezünk az előző napon történtekkel és beszámolókkal.

A blog cikkeihez történő hozzászólás sajnos regisztrációt igényel de talán ennyit megér!

És végül néhány szó a szerkesztőkről! Hárman fogjuk írni felváltva: Bérdi Peti, Nagy Gabi (de lehet hogy itt ifj. Nagy Gábor :D ) és jómagam. Ezért minden nap kicsit más stílusban fog íródni, de reméljük ez a fajta változatosság inkább előnyére és nem hátrányára válik majd a blognak!

 

                                            A szerkesztők nevében Jó munkát!

                                                            Ádám Zoli

 

ui: előre is elnézést kérek a borzalmas hej/lyesírásomért :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://519bs.blog.hu/api/trackback/id/tr281276984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása